La UMH dona 400 quilograms de menjar a la Fundació San José Obrero

Actes, Noticies i Events del Rector

2013

30 de setembre 2013

 

El rector de la Universidad Miguel Hernández (UMH) d’Elx, Jesús Pastor Ciruana, i la vicerrectora de Relacions Institucionals de la UMH, María Teresa Pérez Vázquez, han entregat aquest matí al director de la Fundació San José Obrero, Vicente Martínez Agulló, 400 quilograms d’aliments no peribles. Els productes son donacions dels assistents al concert benèfic que la UMH va organitzar el passat 13 de juliol per a celebrar el seu XV Aniversari.

La Fundació San José Obrero té com objectiu la integració de menors que procedixen de situacions familiars d’abandó, desampar, inadaptació, pobresa i marginació. La Fundació acull a 70 xiquets i xiquetes en la Residència d’ Oriola i en la d’Elx, en las que s’intenta recrear l’ambient d’una familia, amb els seus educadors i educadores.