Festivitat de Sant Tomàs d’Aquino 2013 i investidura com a Doctor Honoris Causa de L’Excm. Dr. Paul Mockapetris

28 Gener, 2013

El rector de la Universidat Miguel Hernández (UMH) d’ Elx, Jesús Pastor Ciurana, ha  investit aquest matí com Doctor Honoris Causa a l’enginyer  nord-americà Paul Mockapetris, conegut com un dels pares d’ Internet. En aquesta cerimònia ,  la UMH ha celebrat la festivitat de Sant Tomàs d’Aquino. Al mateix acte, la Universitat ha investit a 85 nous Doctors de la Universitat i ha entregat 12 premis Extraordinaris de Doctorat.  

IMATGES DE L’ACTE:

Polse en els enllaços per veure les imatges de l’acte.

Cerimonial de l’acte  en castellà / Cerimonial de l’acte en anglés

DISCURSOS DE L’ ACTE:

INVITACIÓ DE L’ACTE:

  Polse en aquest enllaç per veure el Programa de l´acte