Presentació del llibre de Cayetano Hernández (Edif. Quórum I)

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx ha presentat el llibre “Experiencias personales con energías renovables eólica, fotovoltaica y solar termoeléctrica”, de l’i.licità Cayetano Hernández Gonzálvez, expert en energia renovable. La presentació del llibre es va celebrar al Saló d’Actes de l’edifici Quorum I, ubicat en el campus d’Elx, i ha estat presidit pel rector de la UMH, Jesús Pastor Ciurana.

A l’acte han assistit, també, el conseller de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Elx, Sebastián Polo, i el president de l’Elx Club de Futbol, José Sepulcre.

En el llibre, l’autor explica  les seues experiències personals al sector de les energies renovables i en les àrees de generació elèctrica, així com en l’energia eòlica, la solar fotovoltaica i la solar termoelèctrica. A més, en el llibre s’analitzen, des d’un punt de vista llegislatiu, diversos esdeveniments en el sector de les energies renovables que han tingut lloc  a Espanya. En el seu llibre, Cayetano Hernández fa un repàs de les diferents normes des de la Llei de Conservació de la Energia (1980), fins als últims decrets   aprovats en 2013.

130817_F  (2)130817_F (1)Presentación libro de Cayetano Hernández