Inici > Santo Tomás Aquino, Honoris Causa, Eventos, Actos Académicos, Actos > Festivitat de Sant Tomàs d’Aquino 2012 i investidura de L’Excma. Dra. Mª Josefa Yzuel Giménez com a Doctora Honoris Causa.

Festivitat de Sant Tomàs d’Aquino 2012 i investidura de L’Excma. Dra. Mª Josefa Yzuel Giménez com a Doctora Honoris Causa.


27 Gener, 2012
12:00a15:00

Durant el Solemne Acte Acadèmic de Sant Tomàs Aquino, la UMH, va investir com Doctora Honoris Causa a la catedràtica d’Òptica de la Universitat Autònoma de Barcelona, María Josefa Yzuel Giménez. Ademés, es va investir a 81 Nous Doctors i es van entregar 40 premis Extraordinaris  de Titulació, 30 diplomes a docents destacats, 15 premis Extraordinaris de Doctorat  i 11 diplomes als Projectes Bancaixa de grups emergents d’investigació.

Polse en els enllaços per veure les imatges de l’acte.

Discursos de l’acte:


27 gener 2012