Pren possessió Jesús T. Pastor Ciurana com a rector de la UMH

19 Maig, 2011
12:00a14:00

El professor de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx Jesús Tadeo Pastor Ciurana ha pres possessió com a rector de la Universitat. Pastor ha substituït en el càrrec al professor Jesús Rodríguez Marín, qui ha estat al capdavant de la institució des de la seua creació en 1997. L’acte ha estat presidit pel conseller d’Educació, Alejandro Font de Mora.

 

Així mateix, han pres possessió dels seus càrrecs la secretària general, María Mercedes Sánchez del Castillo, i els vicerectors del nou equip, que està integrat pels següents professors: el vicerector d’Economia i Empresa, Fernando Vidal Giménez; la vicerectora d’Estudis, María José Alarcón García; la vicerectora de Relacions Institucionals, María Teresa Pérez Vázquez; el vicerector de Recursos Materials, Óscar Reinoso García; el vicerector d’Estudiants i Esport, Francisco Javier Moreno Hernández; la vicerectora de Recursos Humans, Eva Aliaga Agulló; la vicerectora de Cultura i Extensió Universitària, Esther Sitges Maciá; el vicerector d’Investigació i Innovació, Fernando Borrás Rocher, i el vicerector de Relacions Internacionals, Manuel Miguel Jordán Vidal.